aresspentru casa ta

Furnizori

Calitate inainte de toate
Calitatea produselor. Este primul criteriu de selectie al produselor distribuite de Aress Design. Astfel ne alegem furnizori de produse cu traditie in domeniu care se conformeaza tuturor normelor europene de calitate. Exigenta calitatii se aplica pentru toate produsele: parchet masiv, parchet stratificat, parchet laminat, tapet sau mocheta. Aceste criterii sunt esentiale pentru o afacere durabila si de succes. Produsele sunt testate inainte de a fi puse in vanzare si verificate la livrare. Deasemenea si dv. aveti posibilitatea de a vedea si testa produsul dorit in showroom-ul nostru Aress Deco®.

Pretul
In ultima perioada, in Romania se pune accentul pe pret. Incercam in permanenta sa optimizam relatia cu furnizorii astfel incat sa obtinem cel mai bun pret pentru clientii nostri. Produsele comercializate de noi sunt conforme cu normele europene de calitate, fiind printre cele mai bine clasate din punct de vedere al raportului calitate-pret.

Cum devin furnizor?

Clienti

Clientul sunteti dumeavoastra!
Intreaga gama de produse Aress pot fi vazute si achizitionate in showroom-ul nostru din Bucuresti.

Aveti posibilitatea de a lansa o comanda din site-ul nostru MagazinDeParchet.ro. Veti fi contactat de un reprezentant de vanzari care va poate oferi toate detaliile referitoare la produsul comandat si modalitatile de plata respectiv de livrare.

Deasemenea o bogata gama de pardoseli din lemn (parchet masiv, stratificat si laminat) cat si cateva modele din usile metalice Tracia se regasesc in stoc permanent in marile magazine de bricolaj din Romania.

Usile metalice Tracia, rezistente la exterior impreuna cu toate caracteristicile acestora pot fi gasite si pe site-ul MetallicDoor.ro. Aceste usi fiind produse in Romania de o companie din grupul Aress, aveti posibilitatea de a cere o cotatie de pret si a comanda modelul dorit cu dimensiuni personalizate.

Cum devin client?

Cum devin partener Aress?

Furnizor
Tinand cont ca firma noastra este importator si distribuitor engross si en detail, pentru a deveni furnizorul nostru exista o serie de criterii stricte de calitate si pret ale produselor. Va invitam sa ne contactati prin e-mail cu oferta dv, pentru a fi examinata in vederea unei discutii ulterioare.

Clienti mari (lanturi de magazine)
Va rugam sa ne contactati prin e-mail pentru stabilirea unei intalniri de afaceri privitoare la incheierea unui contract de furnizare.

Contact


Parteneri Aress

Cativa dintre partenerii nostri
Pus et manirturi enes nastur memolesanula dusce feugiat male suada odiobi nunc odio gridem aecenas tristique orci aealet eroolor sit amet consectetuer adipiuris fermentum dict oreet aliquam let tellus dpementum vel cusus eleifend elit. Aenean auctor wisi et urna. Aliqurat volutpapisteger rutrum ante eu lacuestibulum libero nisl porta elerisque eget malesat nequvaget nibh. Etiamursus leo vel metus. Nulla facilisi. Aenean nec eros. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et trices posuere cubilia Suspndisse sollicitudin velit sed leo. Ut pharetra augue neaugue. Nam elit magrerit sit amet tincidunt ac viverra sed nulla.

Parchet masiv, Parchet stratificat, Parchet laminat

acces parteneri

Am uitat parola
Inregistreaza-te acum!
Intra